FAMILIE

Jocuri pentru serile de iarnă în familie

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Sărbătorile de iarnă sunt ocazia perfectă de a juca jocuri de societate în familie. Descoperă jocurile noastre preferate aici!

Jocuri pentru serile de iarnă în familie

În plus, nivelul de energie al copiilor nu scade iarna, chiar dimpotrivă. De aceea, îți recomandăm o serie de activități distractive, care pot fi jucate de toți membrii familiei.

Cutia misterioasă

Pentru acest joc aveți nevoie doar de o cutie veche de carton și...imaginație. Faceți două găuri în cutie prin care să încapă niște mânuțe curioase. Puneți diferite obiecte în cutie și încurajați copilul să le ghicească folosind doar simțul tactil.

Scaunele muzicale

Acest joc se poate juca doar dacă aveți minimum 5 participanți. Unul dintre ei va fi desemnat să pună muzică, ceilalți 4 vor dansa în jurul a 3 scaune. Când se oprește muzica, toți trebuie să stea jos. Cine rămâne fără scaun pierde.

Mimă

Un joc clasic care nu mai are nevoie de introducere. Dacă copiilor nu le place mima, puteți juca ghicitul animalelor, punându-le câte un post-it pe frunte cu numele unui animal. Punând întrebări celorlalți, trebuie să ghicească ce animal sunt.

Treasure hunt

O variantă a jocului cald-rece, care poate fi transformată într-o căutare de proporții. Ascundeți diferite obiecte prin casă și dați-le copiilor bilețele cu indicii pentru a le găsi.

Expoziție la muzeu

Fiecare desenează câte o operă de artă în 10 minute. Operele vor fi după expuse prin casă, fără a dezvălui numele „artiștilor”. Câștigă cel care va ghici cei mai mulți „artiști”.

Concurs de spălat vasele

Un joc simplu și util, care va crea niște obiceiuri sănătoase pentru cei mici. Aveți nevoie de un cronometru și de detergentul de spălat vasele Fairy Platinum Pure&Clean, care se va asigura că spălatul vaselor e ca o joacă de copii și va proteja mânuțele celor mici de iritații.

Spor la joacă!

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri