FAMILIE

Idei de cadouri pentru Sfântul Nicolae

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Se știe că în fiecare an, Moș Nicolae vine la copiii cuminți și le lasă în ghetuțe un mic cadou.

Idei de cadouri pentru Sfântul Nicolae

Dacă nu ai idei pentru cadoul „Moșului” uită-te pe această listă. Sigur vei găsi ceva care să satisfacă toate dorințele celor dragi.

1. Coș cu dulciuri

Da, le găsești în toate magazinele. Dar asta este și partea cea mai bună, că nu trebuie să alergi prin tot orașul după ele. Și cine nu iubește o cutie de ciocolată, un vin bun sau câteva ornamente pentru bradul de Crăciun?

2. Coș cu fructe

Dacă cunoști pe cineva care nu mănâncă dulciuri sau este la dietă, atunci un coș imens cu fructe și legume este alegerea ideală. Sunt pline de vitamine și au o mulțime de beneficii pentru organism. Până la urmă toată lumea adoră fructele!

3. O carte

Simplu, de bun gust, dedicat persoanelor care iubesc să se piardă într-o lume paralelă. O carte este întotdeauna o alegere sigură atunci când faci un cadou de Moș Nicolae.

4. Abonament la sala de fitness

Ai auzit persoana iubită că își dorește să facă mișcare dar nu își face curaj să înceapă? Ajut-o cu un mic imbold: fă-i un abonament la sala de fitness. Așa veți putea să petreceți timp de calitate împreună și veți avea și un stil de viață sănătos.

5. Voucher la film

În aceste zile atât de aglomeate am uitat să ne mai bucurăm de micile plăceri ale vieții. Iar una dintre acestea este mersul la cinema. De aceea le poți oferi celor dragi un voucher la film, pentru 2 ore de relaxare.

6. Escapadă la un escape room

S-au deschis foarte multe săli de escape room în ultima vreme că este și păcat să nu profităm de ele. Disctracție alături de prieteni, bună dispoziție și cel mai bine, uiți de toate problemele zilnice.

7. Inel

Dacă te gândești să îți ceri iubita de soție, acesta este momentul perfect! Ce poate fi mai romantic decât să găsești în ghetuțe inelul mult dorit?!

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri