FAMILIE

Idei de cadouri pentru Paște în funcție de personalitate

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Vine Paștele și te întrebi ce să oferi cadou oamenilor dragi din viața ta? Orice cadou ai alege, ține cont de vârsta persoanei și felul ei de a fi.

Idei de cadouri pentru Paște în funcție de personalitate | Youtil

Cele mai bune cadouri sunt cele care arată – hei, te ascult și te cunosc, știu ce-ți place și ce te pasionează.

Cadoul pentru gurmanzi

Un cadou clasic și la îndemână, fie că vorbim despre copii sau adulți sunt clasicele coșulețe cu dulciuri. Totuși, în 2020, mai bine ai înlocui clasicele dulciuri pline de zahăr și conservanți cu gustări sănătoase, de calitate sau cu superalimente. Așa niciun părinte nu se va supăra pe tine și nimeni nu va ridica o sprânceană spunându-ți că ține dietă, a renunțat la zahăr sau și-a propus să mănânce mai sănătos.

Cadoul pentru o primăvară relaxantă

Dacă cadoul tău se adresează unei femei, oferă-i un coșuleț care o s-o ajute să aibă grijă de ea, care poate să conțină un voucher la masaj, săruri de baie sau creme de îngrijire. Primăvara, e cel mai bun moment să-și ia timp pentru ea și să se răsfețe.

Cadou care îi susține pasiunile

Oferă-i un coșuleț cu materialele care să-i susțină pasiunea. Dacă îi place pictura, coșulețul poate să conțină pensule noi, culori și mici pânze. Dacă faci un cadou unui pasionat de gătit, atunci include lucruri utile de folosit în bucătărie împreună cu o carte de rețete. Coșurile pot fi găsite gata realizat sau îți poți pune tu creativitate la încercare, creând unul de la 0.

Cadoul DIY

Mai ții minte orele de lucru manual de la școală? Studiile arată că lucrul cu mâinile este extrem de benefic pentru relaxare și contribuie la starea noastră de bine. Așa că, te sfătuim, să oferi cadou un workshop de încondeiat de ouă sau de realizat ornamente florale de paste. Sau dacă găsești prin zona ta – un workshop de grădinărit sau permacultură, care să-i amintească de copilăria la bunici.

Cadoul pentru cei cu spiritul aventurii

Obiectele se pot strica în timp, dar experiențele rămân pentru totdeauna. Ce-ar fi să surprinzi persoana dragă cu o excursie de weekend mai specială, într-un loc nou sau cu un zbor cu parapanta, cu balonul sau o săritură cu parașuta pentru amatorii de adrenalină. Cu siguranță va fi un cadou memorabil!

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri