FAMILIE

Hainele bebelușului – cum le speli pentru a nu fi agresive cu pielea lui delicată?

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Cum speli corect hainele bebelușului. Factori esențiali pentru sănătatea lui

Ariel care este cel mai bun detergent automat care este cel mai bun detergent lichid detergent lichid detergent haine albe detergent haine colorate haine impecabile haine curate

Pielea bebeluşului este foarte sensibilă şi se irită uşor din cauza umezelii şi a căldurii, de aceea are nevoie de atenţie specială. Din fericire, soluțiile sunt mai simple decât crezi, nu implică efort sau produse scumpe, ci doar mai multă atenție. Iată ce trebuie să știi atunci când îi speli hăinuțele:

Mașina de spălat

Un bebeluș se murdărește repede, așa că vei avea o mulțime de hăinuțe de spălat. Vei avea nevoie, așadar, de o mașină de spălat de cea mai bună calitate, care să nu te lase la greu. Nu uita să pornești periodic un program de curățare pentru mașină. Poți să adaugi un produs special pentru dezinfectarea circuitelor ei sau poți utiliza doar puțină pudră anticalcar, apa are o temperatură suficient de înaltă pentru a elimina bacteriile.

Țesătura potrivită pentru bebe

Un factor foarte important este materialul din care sunt confecționate hăinuțele copilului. Ea dictează confortul bebelușului, dar și felul în care trebuie spălate hăinuțele în așa fel încât să fie igienizate perfect. Bumbacul este cel mai bun material pentru pielea bebelușului. Mai mult, bumbacul se poate spăla la temperaturi foarte înalte, care distrug orice murdărie.

Cum să alegi detergentul și cât trebuie să folosești

Când alegi produsul de curățare a hainelor, nu folosi unul de tip 2 în 1 (detergent cu balsam), cu parfum puternic. Alege detergentul lichid Ariel Sensitive conceput special pentru pielea delicată a bebelușului și nu folosi prea mult atunci când speli. Recipientul mașinii de spălat destinat detergentului ar trebui să fie umplut cam pe jumătate, în niciun caz nu ar trebui să fie plin 100%. Nu este nevoie să adaugi și balsam de rufe, detergentul este suficient pentru curățarea hăinuțelor. Un alt lucru pe care ar trebui să-l faci este să setezi mașina pentru o clătire suplimentară, pentru a elimina orice urmă de detergent si evită folosirea clorului.

Nu spăla prea multe haine deodată

Din dorința de a spăla cât mai rar, multe mămici au tendința de a supraîncărca mașina de spălat. Pentru ca hainele să fie spălate în mod corespunzător (și pentru a nu suprasolicita mașina de spălat rufe), cuva mașinii ar trebui să fie umplută doar pe jumătate. Apa și detergentul trebuie să fie bine distribuite pe toate hainele, iar acest lucru va fi imposibil dacă speli prea multe haine odată.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri