FAMILIE

Cum să-ți surprinzi partenerul de Ziua Îndrăgostiților

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Ziua Îndrăgostiților este una dintre cele mai speciale zile din an. Este ziua în care sărbătorim iubirea.

Cum să-ți surprinzi partenerul de Ziua Îndrăgostiților | Youtil

Deși ar trebui să facem gesturi romantice prin care să ne demonstrăm dragostea în fiecare zi, există această zi specială din an când ne dăm peste cap să îi arătăm persoanei iubite ce înseamnă pentru noi. Dacă nu știi cum ai putea să o surprinzi, iată câteva idei care te-ar putea ajuta de Valentine’s Day.

1. Trimite-i un cadou la birou

Nu există persoană care să nu se bucure când primește un cadou de la persoana iubită, mai ales de Ziua Îndrăgostiților. Așadar, îi poți trimite un cadou când se așteaptă mai puțin: la birou. În acest sens o poți surprinde cu o cutie de bomboane, un buchet de flori sau un cadou personalizat.

2. Pregătește o călătorie surpriză

Ce poate fi mai frumos dacă nu o escapadă romantică? Iubitul/iubita ta va fi cu adevărat surprinsă să primească în dar niște bilete către o destinație la care visează de mult. Și dacă nu stai bine cu banii, chiar și o excursie de weekend va face minuni pentru relația voastră.

3. Plănuiește o experiență de neuitat

Acum este momentul să faceți ceva nebunesc. Puteți merge împreună într-o călătorie cu balonul sau să faceți skydiving sau chiar la karting. Important este să faceți ceva amuzant și de neuitat.

4. Lasă mesaje de dragoste la fiecare pas

Să recunoaștem, bilețelele de iubire sunt cele mai romantice și nu se învechesc niciodată. Îi poți lăsa mesaje pe frigider, televizor, lângă periuța de dinți, în geantă, etc. Fiecare mesaj îi va aduce zâmbetul pe buze.

5. Micul dejun la pat

Este Ziua Îndrăgostiților! Cui îi pasă dacă întârzii puțin la serviciu? Pregătește-i micul dejun și adu-l în pat. Poți face orice, de la clătite la ouă prăjite sau un suc natural de fructe. Nu contează dacă nu știi să gătești, doar gestul contează!

6. Cină la lumina lumânărilor

Nu trebuie să ieși din casă pentru a petrece timp de calitate cu partenerul sau partenera ta. Pregătește-i mâncarea prefarată și așează câteva lumânări și o floare pe masă. Vorbiți despre voi și rememorați lucrurile frumoase care v-au adus împreună. Va fi o seară cu adevărat specială!

7. Fă un gest grandios

Dacă ești adeptul gesturilor mari și nu te sfiești să-ți arăți dragostea în public, atunci poți striga în gura mare cât de mult îl/o iubești. Scrie pe o pancartă un mesaj de iubire și amplasează-l într-un loc în care nu poate trece neobservat.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri