FAMILIE

Cum să organizezi o vânătoare de ouă de Paște

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Adaugă o nouă tradiție anuală prin care să sărbătorești Paștele într-un mod super distractiv.

Cum să organizezi o vânătoare de ouă de Paște | Youtil

Citește restul articolului pentru a afla cum poți și tu să organizezi o vânătoare de ouă reușită.

Trimite invitații tuturor

Pregătește niște invitații drăguțe potrivite cu tematica evenimentului. Poți alege să oferi invitațiile în format fizic, dar să economisești niște hârtie este mereu o idee bună. Poți găsi online o grămadă de programe care te vor ajuta să realizezi cele mai drăguțe invitații de trimis prin mail sau direct printr-un mesaj.

Fă cumpărăturile

Vei avea nevoie de o grămadă de ouă de plastic care se pot desface cu ușurință pentru a descoperi surpriza. După ce te-ai asigurat că ai găsit suficiente pentru toți copiii care vor participa, este nevoie să te gândești cu ce fel de cadouri vrei să le umpli. Unele pot conține dulciuri, mici accesorii sau chiar bijuterii de jucărie, stickere, tatuaje temporare sau orice jucărioară mică care s-ar potrivi contextului și participanților.

Ascunde comorile

Alege dacă vrei ca vânătoarea ta de ouă să se desfășoare afară sau înăuntru. Ia în considerare vremea, spațiul pe care îl ai la dispoziție, dar și vârsta copiilor care participă. Pentru copiii mai mici îți recomandăm să ascunzi surprizele în locuri ușor accesibile și vizibile, iar în cazul copiilor mai mari asigură-te că alegi câteva locuri care vor reprezenta o adevărată provocare și care vor face jocul mult mai interesant.

Gustări și băuturi sănătoase

Asigură-te că cei mici au la dispoziție tot felul de gustări rapide și sănătoase, dulci sau sărate, alături de apă și sucuri naturale. Cea mai simplă și sănătoasă soluție este să aranjezi niște platouri cu legume și fructe care să îi atragă pe micuți.

Știm foarte bine că fiecare tură de joacă înseamnă și o mașină de spălat plină, mai ales dacă organizezi vânătoarea de Paște afară. Scapă de orice pată și readu hainele prichindeilor la un alb imaculat cu detergentul Ariel PODS.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri