FAMILIE

Cele mai inspirate cadouri de Moş Nicolae

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Multe ghetuțe care așteaptă cadouri, dar prea puține idei? Iată cea mai simplă modalitate de a-i surprinde pe cei dragi de moș Nicolae.

Cele mai rapide cadouri de Moș Nicolae

Perioada sărbătorilor a venit, cadoul de Crăciun e deja gândit, poate chiar pregătit, dar mai ai nevoie de o idee pentru seara de Moș Nicolae?

Pasul 1

Alege unul dintre pachetele speciale de cadou din magazine, în funcție de produsele preferate ale persoanei pe care vrei să o surprinzi. Poți alege un set special Pantene sau Venus pentru ea, sau un set Old Spice sau Head and Shoulders pentru el, sau chiar un set Oral-B pentru tine și cei mici.

Pasul 2

În funcție de culoarea principală a ambalajului pachetului pe care l-ai ales drept cadou, cumpără câteva lucruri în aceeași culoare. Poți alege dulciuri cu ambalaje asemănătoare, șosete, mănuși, tot felul de agende și rechizite, absolut orice știi că îl va bucura pe cel care va primi cadoul.

Pasul 3

Pune totul într-un coșuleț de răchită sau într-o cutie încăpătoare și ambalează cât de frumos poți.

Tocmai ai realizat un coș de cadou monocromatic, care cu siguranță va face mai frumoasă seara de Moș Nicolae a tuturor. Poți realiza mai multe astfel de coșulețe, pentru fiecare membru al familiei în parte.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri