FAMILIE

Idei de mărțișoare 2020: cele mai originale mărțișoare

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Nu știi ce mărțișoare să le oferi celor dragi? Îți prezentăm câteva idei de mărțișoare cu care să îi surprinzi în primăvara lui 2020!

Idei de mărțișoare 2020: cele mai originale mărțișoare | Youtil

Dacă vrei să ieși puțin din tiparul mărțișoarelor clasice sub formă de coșar sau gărgărițe și să oferi un cadou mai special, atunci aceste idei s-ar putea să te inspire. Toate acestea se vor încadra în bugete foarte mici, astfel încât tu să le poți oferi tuturor persoanelor dragi.

Mărțișor Origami

Cu siguranță nu ai mai văzut până acum un astfel de mărțișor și îi vei surprinde pe toți cu această idee originală. Având în vedere cu câtă ușurință poți găsi tutorialele care să te ajute să realizezi un astfel de mărțișor, ai nevoie doar de un top de hârtie colorată pentru notițe de birou fără bandă lipicioasă. Trebuie doar să alegi un model mai simplu pe care să poți să îl realizezi respectând un tutorial, cum ar fi un cocor, o bărcuță sau un avion de hârtie. Al doilea pas este să atașezi un ac de siguranță foarte mic, fie prin perforarea hârtiei, fie prin lipire, iar mai apoi, să nu uiți de firul roșu care va face din Origamiul realizat de tine un mărțișor cu adevărat special.

Mărțișor din nasturi

Când ai intrat ultima dată într-un magazin de materiale? A trecut ceva vreme, nu-i așa? Ei bine, cu câteva zile înainte de 1 Martie este momentul perfect să faci o vizită unui astfel de magazin. Te va interesa în special secțiunea de nasturi, unde vei putea găsi adevărate bijuterii la prețuri foarte mici. Vei rămâne surprins de varietatea de modele și de detaliile atent create pe fiecare nasture. Mai ai nevoie de un fir roșu și de un ac de siguranță, iar mărțișorul este gata.

Mărțișor ceasornic

Dacă ai călcat vreodată într-un târg de vechituri sau în vreun anticariat cu siguranță ai observat mese întregi acoperite cu diverse ceasuri vechi. Caută un model care are cadranul într-o stare foarte bună. Acesta poate să fie funcțional sau nu, depinde de preferința ta, dar ține cont că nu contează și starea în care se află cureaua ceasului. Alege un model mai deosebit și care să merite și din punct de vedere al prețului și tocmai ai găsit cel mai special mărțișor. Trebuie să dai jos cureaua ceasului și să găsești o modalitate să atașezi un ac de siguranță, exact ca în cazul celorlalte două idei. Adaugi șnurul specific și ai terminat.

Sperăm că aceste idei te vor ajuta să faci un cadou potrivit cel puțin unei persoane dragi. Indiferent ce ai alege nu uita că gestul contează, iar dacă te stresezi pentru că lucrul manual nu este tocmai punctul tău forte, crede-ne, efortul de a realiza ceva de mână va fi mult mai apreciat decât un mărțișor obișnuit cumpărat dintr-un magazin. 1 Martie fericit!

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri