FAMILIE

Cele mai frumoase destinații pentru luna de miere

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Luna de miere este începutul perfect pentru orice căsnicie.

Cele mai frumoase destinații pentru luna de miere | Youtil

Și pentru că vrei ca această perioadă să fie una cu totul specială trebuie să găsești locul ideal unde să te bucuri de cele mai frumoase momente alături de noul tău partener de viață.

Iată care sunt cele mai frumoase 10 destinații pentru luna de miere:

1. Costa Rica

Costa Rica are totul pentru pasionații de natură și aventură. Santa Teresa este un mic orășel situat lângă plajă unde poți face surf. Apa oceanului este caldă, valurile sunt perfecte, iar pădurea tropicală găzduiește hoteluri și restaurante cu mâncare delicioasă.

2. Paris

Ce loc mai frumos să petreci cele mai frumoase clipe alături de persoana iubită dacă nu chiar Orașul Iubirii??! Paris este sinonim cu romantismul. Este o combinație de arhitectură, mâncare și artă care face ca orașul să fie atât de special și una din cele mai bune destinații pentru luna de miere.

3. Bora Bora

Bora Bora este cunoscută pentru apa cristalină, munții pitorești și peștii colorați. Această destinație a fost votată una dintre cele mai frumoase insule din lume.

4. Bali

Bali este supranumită „Insula Zeilor”. Dintotdeauna această insulă a fost ca un magnet pentru cuplurile în căutare de escapade romantice. Dacă alegi Bora Bora ca destinație pentru luna de miere ai grijă să aranjezi o excursie la templul Pura Luhur. Localizat pe o stâncă la 60 metri deasupra Oceanului Indian, are una din cele mai frumoase răsărituri de soare din lume.

5. Veneția

Italia este una din țările favorite ale cuplurilor proaspăt căsătorite. Până la urmă nimic nu spune mai bine „amore” ca o călătorie cu gondola pe Marele Canal în timp ce admiri clădirile istorice.

6. Harbour Island

Aici vei avea ocazia să te bucuri nu doar de iubire, ci și de paradisul nisipului roz și al apei turcoaz. În Harbour Island merg deseori celebrități precum Bill Gates, Mick Jagger și supermodelul Elle Macpherson.

7. Cape Town

Nu te poți decide ce tip de lună de miere îți dorești? Cape Town are de toate: plaje superbe, agitația orașului, peisaje sălbatice și acces la țara vinului, precum și cel mai frumos safari din lume.

8. Santorini

Această mică insulă vulcanică este cunoscută pentru apusurile ei superbe și casele de un alb impecabil. Chiar și cuplurile care stau mult la plajă vor fi apoi atrase de locurile frumoase ce așteaptă să fie explorate.

9. Miami

Imediat cum vei păși în Miami vei simți în aer entuziasmul și frumusețea locului. Pe lângă orele petrecute pe plajele pline de palmieri, cuplurile se pot bucura de spa și cabane cu piscine.

10. Buenos Aires

Dacă te aventurezi în Argentina pentru luna ta de miere, pregătește-te pentru un tango senzual. Viața de noapte în capitala argentiniană este fabuloasă, iar oamenii vin aici din întreaga lume pentru a dansa. Bucură-te de cultura vibrantă, bucătăria delicioasă și împrejurimile minunate.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri