FAMILIE

Cele mai frumoase cadouri pentru copii

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Copiii sunt cei care îl așteaptă nerăbdători, în fiecare an, pe Moș Crăciun.

Cele mai frumoase cadouri pentru copii

Au grijă să fie cuminți și ascultători, doar ca să nu ajungă pe lista copiilor obraznici. Și atunci, cum să nu le oferim cele mai frumoase cadouri? Doar zâmbetele lor când găsesc cadourile sub brad merită orice sacrificiu. În lista de mai jos găsești idei de cadouri pentru micii neastâmpărați.

Jocuri educative

Jocurile educative care să îl ajute pe cel mic să își dezvolte modul în care comunică, cooperează sau gândirea analitică nu sunt potrivite doar pentru cei mici, ci și pentru adulți. Cu un astfel de joc veți petrece momente de neuitat în familie.

Păpuși

Orice fetiță își dorește să aibă cât mai multe păpuși pe care să le îngrijească, să hrănească și să le aranjeze. De mici, fetițele își arată calitățile de mame și de stiliste.

Mașinuțe

Dacă fetele adoră păpușile, atunci băeieții ar da orice pentur o mașinuță cu telecomandă. Este imposibil să nu găsești una potrivită pentru vârsta fiecărui copil.

Cărți

Este bine să le citești celor mici cărți încă din priemel luni de viață. Așa le dezvolți apetitul pentru lectură și cunoaștere. În librării se găsesc cărți pentru toate vârstele și gusturile.

Jocuri de îndemânare

La această categorie intră puzzle-urile. Dacă copilul tău adoră acest tip de joc, atunci îi poți mări colecția cu câteva puzzle-uri noi. Cel mic poate petrece ore întregi încercând să refacă imaginea plină de povești.

Plastilină

Trebuie să recunoaștem: niciunui părinte nu îi place să adune plastilina din covor sau de pe pereți. Dar aceasta ne ajută copiii să își dezvolte imaginația. Va putea crea cu ajutorul plastilinei animăluțe, flori și multe alte forme.

Hăinuțe

Niciodată nu sunt prea multe! Mai ales dacă copilul tău este unul care își dorește să fie în pas cu moda și să arate fresh în fiecare zi! Du-l prin magazine înainte de Crăciun și vezi ce îi place. Așa vei știi că ai ales exact ce îi place.

Trenulețe

Și noi am crescut cu ele, de ce să nu o facă și copiii noștri?! Tuturor copiilor le place să stea lângă brad și să se joace cu un trenuleț în jurul pomului împodobit ascultând colinde.

Dulciuri

Da, de obicei este treaba lui „Moș Nicolae” să aducă dulciuri. Dar micuții vor sări în sus de fericire când vor vedea siub brad un coșuleț pplin de dulciuri.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri