FAMILIE

Top filme de Crăciun

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

De sărbători, cel mai bun plan e să te bucuri de familie. Vizionați împreună cele mai tari filme de Crăciun. Descoperă lista noastră aici!

Cea mai frumoasă seară cu filme de Crăciun

Crăciunul se apropie și nu există modalitate mai bună de a te pregăti de această sărbătoare minunată decât o seară cu filme de Crăciun alături de prieteni și familie.

Alege filmul cu înțelepciune

Asta nu este genul de decizie pe care trebuie să o iei singur. Alege 3-5 filme de Crăciun pe care ți-ai dori să le vezi și votează alături de cei dragi pentru a afla care este opțiunea preferată de toți invitații.

Poți face asta într-un grup de Facebook creat special pentru aceste evenimente cinematografice.

Fă un research minuțios înainte de a propune invitaților filmul. Există o grămadă de filme de Crăciun care nu au ajuns în atenția publicului și pe care cu siguranță niciunul dintre voi nu le-a urmărit până acum.

Popcorn pentru toți

Și ce dacă este un clișeu? Este ceea ce adorăm toți când vine vorba de filme. Popcornul de casă, făcut în stil clasic, la tigaie, cu sare și puțin ulei nu se compară cu nimic.

Make it cozy

Nu trebuie să ai canapele luxoase pentru a-ți face oaspeții să se simtă confortabil. Asigură-te doar că aduci la îndemână toate pernele și păturile disponibile din casă. În cazul în care nu ai suficiente pentru toată lumea, invitații tăi și le pot aduce pe ale lor, dar trebuie să îi anunți pe toți în timp util.

În cazul în care vreunul dintre invitați, sau chiar tu, vărsați ceva pe păturile sau fețele de pernă pe care le aveți la vizionare, poți să scapi de orice pată și de mirosul de popcorn cu noul Lenor Detergent. Astfel, la următoarea seară cu filme, vei fi sigur că fiecare invitat se va bucura de pături curate și de o cameră plină de parfumul inconfundabil Lenor.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri