FAMILIE

Cauți Cadouri de Crăciun pentru el? Te ajutăm noi.

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Sărbătorile se apropie, dar nu ești sigură ce vrei să îi dăruiești partenerului? Avem noi 5 idei care s-ar putea să rezolve dilema.

Cauți Cadouri de Crăciun pentru el? Te ajutăm noi.

Cameră pe film

Cu siguranță ai observat și tu faptul că din ce în ce mai mulți oameni au început să surprindă cele mai dragi amintiri cu ajutorul camerelor pe film. Majoritatea sunt atrași de aspectul vintage al fotografiilor, asemănător cu albumele părinților, dar o bună parte sunt fascinați de efortul și tehnica necesară pentru realizarea fiecărei poze.

Ceas de buzunar

În majoritatea listelor cu idei de cadouri vei putea regăsi și sugestia clasică de ceas de mână. Dacă partenerului tău îi plac cadourile mai deosebite și accesoriile mai neobișnuite, atunci gândește-te să îi iei un ceas de buzunar. Poți găsi astfel de obiecte la magazinele de antichități dacă ești în căutarea unui vintage autentic.

O jachetă de denim personalizată

Fie că alegi să cumperi o jachetă nouă și să o personalizezi pentru iubitul tău sau vrei să folosești o jachetă pe care o are deja în dulap, denimul personalizat e mai în trend ca niciodată. Pe Instagram există o grămadă de artiști locali care se ocupă cu personalizări și care sunt gata să te uimească și să te ajute să faci un cadou de neuitat.

O periuță electrică

Majoritatea bărbaților sunt interesați de gadgeturile moderne care le pot face viața mai ușoară. Fă-i cadou iubitului tău o periuță de dinți electrică de la Oral-B. Poți alege pachetul special care conține două periuțe de dinți Cross Action, una pentru tine și una pentru el, sau poți alege ultimul model Oral-B Genius 10000.

Produse pe care le folosește deja

Dacă știi că iubitul tău este o fire foarte practică, atunci s-ar putea să fie foarte încântat de un cadou care să îl ajute în viața de zi cu zi. Poți alege unul dintre seturile speciale de cadou de la Head & Shoulders și Old Spice. În cazul în care vrei să faci totul mai special și îți dorești să îi faci un cadou mai mare, poți să îi pregătești partenerului tău o rezervă pentru un an întreg din produsele sale preferate. Ambalezi totul într-o cutie gigantică, pregătești un bilețel haios și tocmai i-ai asigurat un an întreg de fericire.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri