FAMILIE

Ce să oferi în dar anul acesta de Crăciun

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Vrei să dai start cumpărăturilor de Sărbători? Află care sunt cele mai cumpărate cadouri de Crăciun şi inspiră-te din ideile noastre!

Cadouri de Crăciun la cel mai bun preț

Începe cumpărăturile din timp

Cel mai mare avantaj al acestui sfat este că vei economisi bani. Nu vei mai ajunge să faci cumpărăturile în ultimul moment și să cheltuiești bani în plus doar pentru că nu te-ai gândit mai devreme la anumite cadouri sau la anumite persoane. Vei avea posibilitatea să împarți costurile pe parcursul lunilor noiembrie și decembrie, și vei avea suficient timp să te gândești la cadouri potrivite pentru fiecare persoană importantă din viața ta.

Fă o listă

În primul rând, fă o listă cu toți cei cărora vrei să le iei un cadou Crăciunul acesta, de la părinți, copii, rude și prieteni, până la colegul de birou pe care îl vei extrage la Secret Santa. Pentru fiecare, scrie cel puțin trei idei de cadouri și începe să cumperi tot ce îți dorești pe parcursul zilelor rămase până la Crăciun.

Stabilește un buget

Există mai puține șanse să dai bani în plus dacă stabilești un buget încă de la început. Folosește lista creată mai sus și distribuie corespunzător fondurile pe care le ai la dispoziție. Ideea este să realizezi un buget realist și să îl respecți cât de strict se poate. Nu accesa niciun site și nu porni în căutarea cadourilor până să faci acest pas.

Alege cele mai ieftine opțiuni de livrare

Comandând în avans cadourile online, ai posibilitatea de a alege cea mai ieftină opțiune de livrare. Chiar mai bine, ai suficient timp să verifici site-urile preferate și să completezi coșul de cumpărături astfel încât să beneficiezi de livrare complet gratuită, direct la domiciliu.

Profită de oferte

Gândește-te să iei cadouri pe parcursul promoțiilor de Black Friday și caută în magazine pachetele speciale cu produsele preferate, pe care cei dragi le folosesc deja. Ai posibilitatea să alegi dintr-o multitudine de produse și branduri, de la Head & Shoulders și Old Spice, până la seturile speciale Venus sau Pantene.

Spor la cumpărături!

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri