FAMILIE

5 lucruri pe care le poți face de Valentine’s day

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

De Ziua Îndrăgostiţilor aveţi destule opţiuni distractive din care să alegeţi.

5 lucruri pe care le poți face de Valentine’s day | Youtil

Puteți plănui o escapadă în doi într-o destinație romantică, ori o seară la cinema sau poate o zi întreagă de răsfăț la SPA și nu numai... Iată mai jos câteva idei interesante care vor face din 14 februarie o zi cu adevărat specială!

O zi de răsfăț la SPA

Dacă vrei ca 14 februarie să fie o zi de răfăț pentru amândoi, ei bine există cadoul perfect pentru asta: un voucher la SPA. Sunt multe astfel de SPA-uri în București și nu numai, așa că veţi fi răsfăţaţi o zi întreagă la saună, masaj şi vă veți bucura de tot felul de tratamente de frumusețe. Ofertele sunt numeroase, iar internetul vă stă la dispoziție, pentru mai multe detalii.

Un film de dragoste, acasă

Dacă de Ziua Îndrăgostiților preferi să stai acasă, în brațele persoanei iubite, iată un film romantic, potrivit pentru această ocazie: Scrisori către Julieta este una dintre cele mai frumoase povești de dragoste. Dacă nu ai apucat încă să vezi pelicula, acum este momentul! Acțiunea se petrecere pe meleagurile Italiei, acolo unde Sophie și viitorul ei soț ajung în vacanță. Ca orice scriitor, tânăra este fascinată de scrisorile lăsate de îndrăgostiți din toată lumea la zidurile casei în care a trăit Julieta, în speranța că problemele lor sentimentale își vor găsi rezolvare. Ea se alătură unui grup de voluntari și emoționată de un mesaj scris cu 50 de ani în urmă, îi răspunde destinatarei. Întâlnirea lor îi schimbă viața Sophiei. Este un film care ne încurajează să credem că sufletele pereche, mai devreme sau mai târziu, vor fi împreună și care ne arată că dragostea adevărată poate apărea atunci când ne așteptăm mai puțin.

Un city break la Florența

Florența este unul dintre cele mai romantice orașe din Europa. Cultura, gastronomia, frumusețea străduțelor înguste, dar și ospitalitatea oamenilor din această zonă a Italiei te vor cuceri, cu siguranță. Galleria dell’Accademia, Galleria degli Uffizi și Catedrala Santa Maria del Fiore sunt trei dintre obiectivele turistice de neratat! Agențiile de turism au conceput oferte foarte bune pentru câteva zile în această destinație.

Cină romantică în doi

Dacă sunteţi în căutarea unei seri liniştite, puteți plănui o cină romantică în doi acasă. Îți poți surprinde partenerul într-un mod cu adevărat romantic, iar dacă ai destul timp la dispoziţie, poți alege să găteşti o cină specială. Nu trebuie să îți faci probleme pentru vasele murdare de după, Fairy va avea grijă de acest aspect al cinei.

Karaoke

Este o altă opțiune interesantă de a va distra de Valentine s Day. Nu trebuie să cunoașteți prea multă teorie în ale cântatului, ci doar să vă placă muzica și să doriți să încercați lucruri noi. Distracția este garantată!

Încercați oricare dintre aceste activități, dar nu uitați că cea mai bună parte va fi întotdeauna faptul că petreceți timp împreună.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri