FAMILIE

4 idei de cadouri de Crăciun pentru femei

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Crăciunul este aproape și te tot gândești ce cadou ai putea să îi iei iubitei tale? Avem noi 4 sugestii de cadouri care o vor încânta.

4 sugestii de Cadouri de Crăciun pentru ea

Oglindă specială pentru machiaj

Indiferent dacă iubitei tale îi place să experimenteze tot felul de lookuri interesante de make-up sau preferă să se pregătească rapid, aplicând un strat de mascara și un luciu de buze, e foarte plăcut să aibă un loc special în care să se aranjeze în fiecare dimineață. Pentru a-i oferi asta, cumpără-i o oglindă specială de machiaj cu lumini integrate. Îi va fi de folos în fiecare dimineață, dar și în serile în care vă pregătiți să plecați în oraș.

Un ondulator inteligent

Dacă în general ești pasionat de gadgeturi și îți place să încerci tot felul de produse noi, află că ondulatoarele de păr au evoluat foarte mult în ultima perioadă. Există tot felul de tehnologii revoluționare, dar este important să alegi genul de ondulatoare care fac bucle foarte rapid, aspirând câte o șuviță de păr pe care apoi o ondulează în câteva secunde. Acest lucru o va ajuta pe partenera ta să economisească foarte mult timp de fiecare dată când se pregătește de un eveniment.

O periuță de dinți electrică

În cazul în care vrei să îi iei iubitei tale un ruj de Crăciun, există șanse ca exact nuanța pe care o alegi să nu îi pună zâmbetul în evidență. În schimb, nu ai cum să dai greși cu nuanțele mai albe din zâmbetul său, oferite de oricare dintre periuțele de dinți electrice de la Oral-B. Dacă vrei ceva și pentru tine, poți alege pachetul cu două periuțe electrice Cross Action, una pentru tine și una pentru ea, sau poți să îi dăruiești ultimul model de periuță Oral-B Genius 10000

Produse pe care le folosește deja

Dacă știi că partenera ta este o fire mai practică, atunci se va bucura mult dacă îi vei oferi cadou o serie de produse pe care le poate folosi zilnic, nu numai la ocazii speciale. Alege unul dintre pachetele speciale de la Pantene sau unul dintre pachetele de la Gillette Venus.

Indiferent ce vei alege, gestul contează, iar simplul fapt că te-ai străduit să alegi un cadou pe placul ei este deja foarte special.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri