FAMILIE

3 Costume de Halloween neașteptate pentru cei mici

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Ești în căutarea costumului perfect pentru cel mic, dar vrei să alegi ceva original și să nu cheltuiești prea mult?

3 Costume de Halloween neașteptate pentru cei mici

Ești în căutarea costumului perfect pentru cel mic, dar vrei să alegi ceva original și să nu cheltuiești prea mult?

Avem câteva idei pentru tine, ușor de realizat acasă, fără să ai nevoie de skilluri prea mari de cusut și decupat și fără prea multe vizite la magazinul cu materiale și decorațiuni.

O meduză simpatică

Folosește o umbrelă tranparentă sau albă, potrivită ca dimensiune pentru micuțul tău. Lipește sau desenează pe parte superioară din față doi ochi simpatici, iar în interiorul umbrelei lipește niște ghirlande albastre, albe și lila care să atârne în jurul personajului principal. Asortează totul cu o ținută de o singură culoare și te-ai făcut cu o mică meduză, demnă de fotografiat pentru albumul de Halloween.

Un creion colorat

Îmbracă-ți copilul în galben, albastru, portocaliu sau orice altă culoare dorește și adaugă ținutei un coif de petrecere în aceeași culoare. Dacă vrei să duci costumul la următorul nivel, poți trece numele unui brand de creioane colorate pe tricoul celui mic. Această idee este chiar mai simpatică dacă ai mai mulți copii în căutarea costumului perfect. Fiecare își alege culoare preferată, faci rost de coifuri asortate și ai o cutie de creioane colorate dornice să plece la colindat după bomboane.

O baie cu spumă

Ai nevoie de un outfit complet alb, câteva baloane tot albe pe care să le lipești pe costum, o cască de baie simpatică de pus pe capul micuțului, și de o mică rățușcă de baie.

Cu siguranță cel mic va avea un costum unic, iar ceilalți invitați de la petrecerea de Halloween se vor întreba cum de v-ați gândit la o așa idee. Înainte să poarte costumul, spală toate materialele care vor atinge pielea micuțului cu noul Lenor Detergent.

Happy Halloween!

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri