FAIRY PLATINUM PLUS

Fairy Platinum Plus

Opinia clientilor
Adaugă recenzie

Descriere Produs

Curățare impecabilă, fără pre-clătire!

Cum se diferențiază noul Fairy Platinum Plus față de alte produse? Este un produs premium care se adresează unor standarde foarte înalte de curățenie, în special când vine vorba de o curățare dură a vaselor și îndepărtarea stratului de grăsime acumulat în timp.

Fairy Platinum Plus All in One este cea mai puternică capsulă de spălare a vaselor conținând o combinație unică de pulbere și lichid. Baza pulbere a capsulei incorporează o enzimă exclusivă și un sistem de înălbire pentru un plus de curățare. Lichidul conține un agent tensioactiv foarte puternic folosit și în aditivul de curățare a mașinilor.

Tehnologia cu dublă acțiune, nu doar curăță cele mai dure reziduuri alimentare, ci acționează în profunzime pentru ca vasele tale să își recapete strălucirea de altă dată. Rezultatele? Vasele și tigăile vor arăta la fel de bine ca în prima zi.

Beneficii Principale

Cel mai puternic detergent de curățare de la Fairy

Capsula cu mai multe compartimente din Fairy Platinum Plus curăță puternic vasele si cratițele, eliminând chiar și mâncarea întărită și grăsimea încăpățânată. Poate fi folosit și în cicluri scurte și lasă un miros plăcut în mașina de spălat vase.

Elimină grăsimea de pe vase

Eliminarea alimentelor dure și a reziduurilor de grăsime este doar unul dintre beneficiile pe care Fairy Platinum Plus le oferă. Acesta merge mai departe: contribuie chiar la eliminarea murdăriei acumulate de-a lungul timpului, pentru a ajuta la restaurarea unui aspect curat ca nou al tăvilor, vaselor, tacâmurilor și paharelor.

Mai multe informatii

Alte Produse Recomandate

Consimțământ Cookie-uri