Fairy automat platinum all in one detergent pentru vase spalat vase vase de spalat vase curate vase stralucitoare farfurii pahare detergent degresant vase casa curata masina de spalat vase detergent automat detergent automat pentru vase

FAIRY PLATINUM ALL-IN-ONE

Opinia clientilor
Adaugă recenzie

Descriere Produs

Cu Fairy Platinum, uiți de griji!

Având o formulă unică pe piață, cu triplu-lichid, curăță chiar și cele mai dificile urme de grăsime, de la prima spălare, nefiind nevoie de pre-clătire.

Vasele tale împreună cu mașina de spălat vasele vor fi sclipitor de curate.

Capsulele Fairy Platinum pentru mașina de spălat vasele conțin enzime speciale selecționate, care asigură o mai mare putere de curățare, chiar de la prima spălare. Capsulele îndepartează chiar și grăsimea ascunsă din mașina de spălat vasele*

Conține o combinație unică de lichid și pudră și se dizolvă de până la 3X mai repede față de următorul brand competitor.

*pentru îndepărtarea depunerilor de calcar, folosiți un detergent special de curățare a mașinii de spălat vasele sau o altă metodă.

Beneficii Principale

Vase strălucitor de curate

Lasă în urma sa vase strălucitor de curate și oferă rezultate impecabile, deoarece pătrunde în stratul de grăsime.

Îndepărtează grăsimea ascunsă

Îndepartează chiar și grăsimea ascunsă din mașina de spălat vasele*

*pentru îndepărtarea depunerilor de calcar, folosiți un detergent special de curățare a mașinii de spălat vasele sau o altă metodă.

Alte Produse Recomandate

Consimțământ Cookie-uri