programul Prima Mea Periuta Electrica de la Oral-B

Oral-B lansează programul Prima Mea Periuță Electrică


DESCRIERE

A venit timpul sa încerci și tu periuța electrică de la Oral-B.

Într-o perioadă în care tehnologia evoluează de la zi la zi, Oral-B și-a promis să țină pasul și să îți ofere cele mai bune produse de îngrijire dentară.

Programul Prima Mea Periuță Electrică de la Oral-B își propune să te susțină în trecerea ta de la periuța manuală la o periuță electrică printr-o serie de reduceri disponibile online pe eMAG.ro. Reducerile sunt valabile la cumpărarea uneia sau mai multor periuțe electrice Oral-B și pot fi folosite de mai multe ori pe parcursul campaniei, care se desfășoară în perioada 10.10 – 31.12.2019.

Pentru că vrem să facem din programul Prima Mea Periuță Electrică de la Oral-B o mișcare națională, vedetele tale preferate s-au alăturat proiectului nostru și împreună am pregătit o serie de filmulețe care să îți răspundă la întrebări despre periuța electrică de la Oral-B.

George Buhnici & Costel, Gina Pistol & Maria Zvîncă, Adela Popescu & Irina Fodor sunt cei care dau startul programului. Urmărește-i aici, intră pe eMAG.ro, folosește codul GeniusX pentru a beneficia de reducerea de 25% pentru noul Genius X plus alte super reduceri la toată gama de periuțe electrice Oral-B.

George Buhnici & Costel

Gina Pistol & Maria Zvîncă

Adela Popescu & Irina Fodor

*Reducerile sunt valabile utilizând codul de reducere GeniusX, pentru cumpărarea unei sau mai multor periuțe electrice Oral-B. Utilizarea codului îți aduce o reducere de 25% pentru noul Oral-B GeniusX plus multe alte reduceri la orice altă periuță electrică Oral-B. Codul de reducere poate fi folosit de mai multe ori pe parcursul campaniei, în perioada 10.10 – 31.12.2019.

Consimțământ Cookie-uri