CASĂ YOUTILATĂ

Viață mai lungă pentru hainele tale preferate

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Dacă-ţi speli hainele cu atenţie le vei putea folosi pentru mai multă vreme, în schimb, dacă îţi arunci hainele în maşina de spălat şi foloseşti setările greşite, îţi poţi uza hainele mult mai repede.

Ariel care este cel mai bun detergent automat care este cel mai bun detergent lichid detergent capsule detergent haine albe detergent haine colorate haine impecabile haine curate

Eşti tentată să crezi că spălatul rufelor presupune aruncarea lor, sub formă de grămadă, în maşina de spălat, dar dacă acorzi atenţie acestor probleme poţi extinde durata de viaţă a hainelor tale. Nu doar că vei economisi bani, dar nu va trebui nici să arunci atâtea haine.

Încearcă aceste sfaturi şi vei asigura o viaţă mai lungă hainelor tale preferate.

1. Închide nasturii şi fermoarele hainelor

Unul dintre sfaturile pentru spălat haine pe care ar trebui să-l urmezi este să închizi nasturii şi fermoarele acestora înainte de a le spăla. Asta ar trebui să prevină prinderea nasturilor şi fermoarelor în alte haine şi să se strice. De asemenea, ajută să întorci hainele pe dos înainte de a le spăla, astfel prevenind decolorarea acestora.

2. Temperatura și detergentul

Ar trebui să foloseşti temperatura corectă când îţi speli hainele. Alege cea mai scăzută temperatură posibilă, din moment ce spălatul hainelor la temperaturi ridicate îţi poate deteriora hainele. Uită-te la etichete mai întâi. Unii experţi ne sfătuiesc să spălăm hainele cu apă rece doar dacă acestea nu sunt foarte murdare - spălatul cu apă rece nu va fi de ajuns pentru echipamentul sportiv, de exemplu! Alege detergentul potrivit. Detergentul-capsule Ariel 3în1 PODS Touch cu Lenor îți ajunge pentru 39 de spălări și este potrivit atât pentru hainele colorate, cât și pentru cele albe. O alegere ideală!

3. Punga cu rufe

Pungile din plasă pentru rufele delicate vor extinde durata de viaţă a hainelor tale. Foloseşte una pentru dresuri, lenjerie intimă şi alte obiecte din materiale delicate. Este şi un mod bun de a te asigura că şosetele vor rămâne alături de perechile lor şi că nu dispar prin maşina de spălat.

4. Spală de mână

Poţi face asta cu nişte haine care au etichete pe care scrie „hand-wash”. Fabricanţii folosesc eticheta ,,hand wash only” ca măsură de precauţie. Mătasea, puloverele din lână şi lenjeria scumpă ar trebui spălate de mână. Este recomandat ca şi sutienele să fie spălate tot de mână. Detergentul manual la pungă Ariel Mountain Spring îndepărtează petele din profunzimea fibrelor lăsându-ți hainele curate după fiecare spălare.

5. Uscătorul Chiar trebuie să-ţi usuci rufele cu ajutorul unui uscător? Când poţi, usucă-le afară. Un uscător îţi va uza hainele mai repede pentru că mişcarea cuvei generează fricţiune. Uscarea naturală a rufelor îţi va economisi bani şi este benefică mediului înconjurător.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri