CASĂ YOUTILATĂ

Trucuri geniale care îți vor schimba viața

Distribuie:
Timp de citire: 2 m

Simți vreodată că treburile din casă parcă nu se mai termină? Pentru a-ți ușura viața, încearcă aceste trucuri care vor face diferența.

trucuri geniale idei viata sfaturi curatat curatenie femeie fata terasa balcon ceai cafea cana de ceai cana de cafea fata band ceai fata band cafea

1. Folosește sare de mare pentru curățarea vaselor

Tigăile se curăță foarte greu, mai ales atunci când există grăsime uscată pe ele. Pentru a le curăța mai ușor, freacă-le cu o mână de sare de mare.

După aceea, spală-le cu detergent de vase și gata. Vor arăta ca noi. Un ajutor de nădejde în astfel de situații este Fairy, care ajută la curățarea grăsimii fără un efort prea mare.

2. Cretă pentru petele de grăsime

Dacă ai haine cu pete de grăsime pe ele, înainte de a le spăla, freacă-le cu puțină cretă. Bagă-le în mașină, adaugă o capsulă de Ariel PODs și puțin Lenor pentru un plus de prospețime. Hainele tale vor arăta la fel ca atunci când le-ai purtat prima dată.

3. Schimbă mopul

Renunță la mopul plin de fire, care lasă în urmă dâre pe parchet sau pe gresie. Acesta nu curăță tot praful și îți lasă casa la fel de murdară ca înainte. Alege un mop de burete sau de microfibră.

Adaugă puțin Mr. Proper, iar acestea îți vor dezinfecta și curăța casa într-o clipită! Nu va mai trebui să ștergi de două ori pe jos.

4. Pasta de dinți te ajută să cureți bijuteriile

Cu pasta de dinți Blend-a-Med poți curăța cu ușurință bijuteriile. Tot ce trebuie să faci este să pui puțină pastă pe periuța de dinți și să freci bine inelul sau cerceii. Le clătești și gata!

5. Crema de ras poate înlătura petele

Știai că poți scoate petele și cu ajutorul cremei de ras? Trebuie doar să umezești locul pătat cu un burete, să aplici puțină cremă de ras Gillette cu o periuță de dinți și să cureți cu un burete uscat.

Apoi, speli haina cu detergent de rufe, iar pata a și dispărut. Poți opta pentru capsulele Ariel pentru rufe albe sau colorate, în funcție de culoarea hainelor tale.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri