CASĂ YOUTILATĂ

Trenduri de design interior pentru această toamnă

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Cauți cele mai tari tendințe de toamnă pentru 2019? În acest sezon, accentul este pus pe culoare și scheme de culori cosy.

Trenduri de design interior pentru această toamnă

Mai jos vei găsi cele mai tari trenduri de design interior pentru această toamnă.

1. Albastru Păun

Acesta este un look foarte puternic, care poate fi gestionat cu ușurință prin asortarea lui cu o culoare mai deschisă, cum ar fi un roz pudrat. Alege o nuanță mai deschisă de albastru pentru perdele pentru a adăuga adâncime și fă o mișcare neașteptată alegând câteva perne decorative galben muștar. Această combinație se potrivește perfect dacă ai mobila închisă la culoare, cu lemn masiv și părți metalice dark.

2. Mobilă neagră

Accesoriile negre au apărut ca o tendință anul trecut, iar acum, un an mai târziu, această tendință se transferă spre mobilier. Dacă o nuanță atât de întunecată și puternică te poate speria la început, află că este foarte ușor de stilizat și asortat și se poate potrivi cu tot felul de stiluri, de la stilul minimalist până la cel clasic. Dacă vrei să adaugi puțină căldură acestui trend, adaugă un covor pufos într-o nuanță deschisă și delicată, cum ar fi alb, nude sau roz pudrat.

3. Nuanțe neutre

Acesta este un trend pentru cei cărora nu le place culoarea în mod deosebit. Este foarte elegant și sofisticat. Se potrivește foarte bine camerelor care primesc foarte multă lumină naturală și arată extraordinar dacă părțile metalice din mobilier sunt de culoarea cuprului. Cea mai bună parte este că poți adăuga tot felul de elemente care să rămână în această schemă de culori, fără ca locul să pară încărcat.

Sperăm că te-am inspirat să încerci un nou look pentru sufrageria ta și să experimentezi cu diverse culori și texturi la care nu te-ai mai gândit până acum.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri