CASĂ YOUTILATĂ

Top idei de amenajare pentru livinguri moderne

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Îți lipsește inspirația? Iată câteva idei de amenajare care să te ajute în alegerea designului ideal pentru un living perfect.

Top idei de amenajare pentru livinguri moderne | Youtil

Este foarte important ca designul pe care îl alegi să îți reflecte personalitatea și gustul. Un sfat general este să creezi mai întâi o bază omogenă și consistentă, iar apoi să adaugi detalii și accente care să pună întregul loc în evidență.

Înainte de orice decizie, cum ar fi achiziționarea pieselor de mobilier sau alegerea culorilor pentru pereți, setează-ți o paletă de culori de la care să nu te abați. În ziua de azi există o grămadă de aplicații care te pot ajuta să îți transformi livingul fără prea mult efort.

Stilul modern

Acest stil probabil că este cel mai simplu de obținut, dar și de întreținut. Liniile curate și designul simplu și inteligent fac din acest stil unul nu numai estetic, dar și foarte funcțional. Poți duce acest stil la următorul nivel adoptând câteva piese mai excentrice, cu design futurist, dar care păstrează atmosfera confortabilă. Un element de bază al acestui stil sunt culorile cu precădere neutre, paletele clasice conținând de obicei alb, bej și negru. Livingurile decorate în aceste culori și conținând piese de mobilier în stil minimalist oferă o senzație de spațiu foarte aerisit și oferă și o anumită luminozitate întregii camere.

Stilul retro

Cu siguranță ai observat că în ultimii ani stilul retro a revenit cu forțe proaspete. Este un stil plin de personalitate și reușește să scoată orice living din anonimat. Nuanțele de bază variază de la alb și bej până la verde, galben și roz pudrat. Pentru a desăvârși acest stil ai nevoie de accente colorate și de un decor variat din punct de vedere culoare și textură.

Stilul eclectic

Dacă nu vrei să te rezumi la un singur stil, dar îți dorești ca aspectul livingului tău să fie unitar, atunci stilul eclectic este soluția pentru tine. Acesta îmbină mai multe stiluri și culori și este un stil care reflectă o personalitate creativă, colorată și nonconformistă. Este foarte ușor să amesteci prea multe elemente când vine vorba de acest stil, așadar, cea mai simplă cale de a construi un design echilibrat este să începi cu un punct central, o canapea interesantă, un covor nonconformist sau diverse elemente de artă de dimensiuni mari, iar mai apoi să adaugi elementele care să îmbrace piesa centrală.

Încearcă stilul care se potrivește cel mai bine cu personalitatea ta și experimentează cât mai mult. Înainte să începi redecorarea, aruncă o privire în revistele de design și inspiră-te de pe internet. Vei descoperi idei surprinzătoare și tot felul de piese care vor redefini aspectul livingului tău.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri