CASĂ YOUTILATĂ

Tips & Tricks pentru curățenia de primăvară

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Primăvara este anotimpul unui nou început, iar odată cu soarele vine și pofta de viață și energia de a o lua de la capăt cu o casă mai curată.

Tips&tricks pentru curățenia de primăvară | Youtil

Curățenia generală de primăvară este un obicei vechi, care simbolizează alungarea iernii și este împărtășit de multe popoare de pe planetă. Cu toate acestea, știm cu toții că nu este ușor să faci curățenie generală. Iată câteva sfaturi care vor asigura eficiența și rapiditatea.

Acordă atenție fiecărui colțișor

Dacă este posibil, trage mobila, frigiderul și aragazul pentru a curăța ce se află în spatele lor. Acum este momentul să te ocupi și de bibliotecă sau de rafturile cu haine sau cu vase de bucătărie. Șterge și curăță toate aceste suprafețe. Scopul tău este să scapi de tot praful nesuferit din casă.

Nu uita de frigider

Șterge frigiderul atât în interior, cât și în exterior. De multe ori, frigiderul adună multe bacterii dăunătoare și este doar un mit că acestea mor la temperaturi joase. Pentru zonele greu accesibile, poți folosi o periuță de dinți și substanțe blânde, fără componente chimice. Îți recomandăm detergentul de vase.

Sub lupă

Asigură-te că ustensile tale de bucătărie sunt curate și igienizate. Poți să desfaci componentele detașabile și să le speli cu grija pe fiecare în parte. Ocupă-te de mixer, blender, toaster sau de filtrul de cafea.

Fiecare obiect acolo unde îl pui

Eficientizează spațiul de depozitare. Este ocazia perfectă să adaugi organizatoare dulapului tău de haine, să îți aranjezi bijuteriile în casete speciale care ocupă puțin spațiu sau să sortezi condimentele din bucătărie și să folosești borcane, pe care să le ții la îndemână, pe suporturi suspendate.

Mai puține lucruri, mai mult spațiu pentru tine

Renunță la vasele ciobite sau la hainele vechi. Creează mai mult spațiu, scăpând de lucrurile pe care nu le mai folosești. Donează-le sau dă-le cuiva care are nevoie de ele și bucură-te de un spațiu minimalist.

Uită de călcat

Spală draperiile folosind un program scurt al mașinii de spălat și apoi pune-le la loc, înainte să se usuce. Draperiile se vor usca stând la geam și nu va fi nevoie să le calci.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri