CASĂ YOUTILATĂ

Pregătește-ți casa pentru vară

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Vara bate la ușă, iar casa ta are nevoie de o organizare ca la carte. Iată ce ai de făcut pentru a te bucura de maximum de confort la tine acasă:

imagine cu un bărbat șlefuind o suprafață de lemn

Începe cu dormitorul

Vara este momentul în care să schimbi pilotele sau să renunți de tot la ele. Înainte de a face asta, este nevoie să le speli pentru a le depozita curate în dulap. Noi îți recomandăm să le speli cu detergentul Ariel Allin1 PODS pentru rezultate impecabile, chiar și în programul de spălare rapidă. În plus, Ariel Allin1 PODS este de 3 ori mai concentrat față de detergentul pudră*, îndepărtând chiar și murdăria invizibilă pentru o igienizare completă. Pentru hainele depozitate în dulap, folosește perlele parfumate Lenor Unstoppables pentru o prospețime de neoprit care durează până la 12 săptămâni.

  • față de detergentul pudră Ariel Color

imagine cu o femeie împachetând rufe

Schimbări de situație în dulapuri

Încă nu ai avut timp să depozitezi toate hainele de iarnă-primăvară? Ei bine, acum este momentul să o faci pentru că vara este extrem de aproape! Scoate afară toate hainele de vară din sezonul trecut, decide ce păstrezi și ce înlocuiești. Astfel, îți va fi mult mai clar ce cumpărături ai de făcut. Dacă ai copii, acum este un moment bun să vezi ce haine din sezonul trecut le-au rămas mici. Este bine de reținut că schimbările meteo pot fi neașteptate și vremea se poate încălzi brusc. Pentru a evita să petreci un weekend întreg organizând, strângând și spălând haine, e nevoie să faci acest lucru din timp.

imagine cu o masă prăfuită

Uită de problema prafului

Vara aerisești mai des, ceea ce înseamnă că intră mai mult praf și polen în casă. De aceea, ai nevoie de un ajutor pe măsură! Poți folosi pămătuful Swiffer care captează praful, părul și alergenii*. Ideal pentru persoanele cu alergii, pentru proprietarii de animale, dar și pentru părinți. În plus, pămătuful Swiffer te va ajuta să scapi de praful de pe aproape orice suprafață, indiferent de înălțime.

  • provenind de la acarieni, dar și de la pisici sau câini.

imagine cu un balcon curat și ordonat

O terasă sau un balcon de vis

Trecerea către un nou anotimp poate să fie momentul ideal pentru o curățenie și o organizare a lucrurilor de pe balcon. Transformă chiar și cel mai mic spațiu într-unul funcțional, de relaxare. Renunță la lucrurile pe care le-ai depozitat acolo acum foarte mult timp și pe care nu le mai folosești. Înfrumusețează spațiul cu o măsuță și două scaune, de unde poți să-ți savurezi cafeaua de dimineață. Pentru murdăria încăpățânată de pe podele, poți folosi lavetele umede pentru mopul Swiffer, care dizolvă, absorb și rețin murdăria. Pentru restul suprafețelor cu murdărie dificilă, îți recomandăm Mr Proper Ultra Power Spray Hygiene. Este perfect pentru petele dure de pe oțelul inoxidabil, ceramică sau sticlă și îndepărtează rapid murdăria, petele și depunerile de pe foarte multe suprafețe, inclusiv gresie și sticlă. Astfel, vei economisi timp prețios și vei putea curăța balconul sau terasa simplu și eficient.

În încheiere, nu uita că mediul în care îți petreci fiecare zi este important pentru tine și familia ta! Nimeni nu poate cunoaște mai bine decât tine nevoile casei sau ale familiei tale. Așadar, înainte de a începe să pui în aplicare sfaturile de mai sus, fă o listă cu problemele pe care le-ai identificat în casa ta și începe cu ele!

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri