CASĂ YOUTILATĂ

Prea obosită să speli vasele seara?

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Am prietene care susțin că spălatul vaselor le relaxează. N-am înțeles și nu cred că o să înțeleg vreodată chestia asta.

detergent pentru vase spalat vase vase de spalat vase curate vase stralucitoare farfurii pahare detergent degresant vase casa curata masina de spalat vase detergent automat detergent automat pentru vase

Când eram copil, mama tot încerca – deh, educație old fashion – să mă pregătească pentru viață și mă punea să fac tot felul de lucruri, care mai de care mai enervante: cumpărături, șters praful, dat cu aspiratorul, spălat vase. Hai că la primele trei mai era cum mai era, dar când venea vorba de vase, aveam tot felul de idei inovatoare: farfurii de unică folosință, mâncat în oraș, chestii de-astea.

Consumă calorii

Tot mama! Eram mai măricică, adolescentă chiar, cu grijă la subțirimea taliei. „Hai, mamă, spală și tu vasele alea, consumi din calorii, te menții!“ Dă-le-n colo de calorii, îmi spuneam, mai bine mănânc două porții de ciorbă de varză, nu mă mai ating în viața mea de pâine și mănânc prăjituri numai de ziua mea și de Crăciun decât să consum caloriile spălând „castelul” din chiuvetă. Din fericire, spălatul vaselor a devenit din ce în ce mai simplu, cu bureți, cu perii, cu detergenți mai sofisticați, cu tot felul de înlesniri, să le spunem așa, dar tot nu mă înghesuiam. Nici acum nu-s mare fan, chiar dacă de o bună bucată de vreme am descoperit Fairy, cel-mai-bun-prieten-al-omului-care-trebuie-să-spele-vase.

Nu am chef azi...

Prieten, prieten, dar dacă n-ai chef să speli farfuriile de la cină, pe sistemul „și mâine e o zi”, nici el, prietenul, nu face față. Și ce spălai aseară într-un sfert de ceas, azi îți ia juma’ de oră, cu nervi în plus că nu-i mai scoți fața tăvii ăleia care parcă gătește singură, că paharele se înverșunează să nu se lase doar clătite, că farfuriile s-au coalizat împotriva ta și s-au hotărât să-și facă depozite de grăsime. Ei bine, până la urmă tot prietenul Fairy m-a scos din impas: mi-a făcut cunoștință cu Fairy HDW & Fairy ADW. Nimic nu-i stă în cale: mâncare uscată, grăsime întărită, arsuri pe marginea cratițelor. Dacă nici n-ar avea nevoie de „îndrumarea mea“, am trăi deja într-o lume perfectă!

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri