CASĂ YOUTILATĂ

Pete dificile. Cum scapi de ele fără să-ți strici hainele?

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Iată câteva trucuri mai puțin convenționale, dar care dau rezultate alături de detergenții Ariel.

pete de culoare de la alte haine pete vechi de ulei pe haine colorate pete albe pe haine negre scoaterea petelor galbene de transpiratie pete de clor pe haine pete de sange pe haine scoaterea petelor de ulei de pe haine simboluri etichete haine

Ești cu persoana iubită la cină și verși vin roșu pe rochia favorită, care mai e și albă? Te joci în curte cu cei mici și observi la un moment dat că pantalonii preferați sunt plini de pete de iarbă sau te apleci să-l săruți pe soțul tău și îi murdărești cu ruj gulerul de la cămașă?

Cu siguranță te-ai confruntat, spre disperarea ta, cu situațiile descrise mai sus. Vestea bună este că, de azi înainte, nu mai trebuie să renunți la ținutele preferate doar pentru că le-ai pătat. Iată soluțiile care par la prima vedere neconvenționale, dar dau rezultate. Le-am testat, așa că îndrăznește.

Petele de vin roşu

Dacă rochia ta favorită s-a pătat cu vin roșu, trebuie să o înmoi în apă imediat ce ajungi acasă. Pasul doi este să tratezi zona pătată cu cremă de tartar și să o laşi așa timp de câteva ore. Clătește bine haina în apă fierbinte și apoi bag-o la mașina de spălat alături de un detergent puternic precum detergentul lichid Ariel Professional Mountain Spring. Dacă pata de vin este proaspătă și nu a apucat încă să se usuce, adaugă rapid pe ea praf de copt. Întinde apoi zona pătată și toarnă apă fiartă peste ea. La fel, poți adăuga și sare pe pată. Apoi, lasă haina la înmuiat. Pata tratată cu sare trebuie clătită însă cu apă rece, apoi respectivul obiect vestimentar spălat la maşină, ca de obicei.

Petele de ruj

Pentru a îndepărta urmele de ruj din țesături închise la culoare, ia o bucată de pâine, curăț-o de coajă și freacă miezul de zona pătată. Apoi, cu ajutorul unei perii moi, îndepărtează firimiturile rămase în urmă. Poate părea ciudat, dar trucul funcționează de minune pe materiale în tonuri întunecate. Apoi spală haina la mașină, cu apă caldă.

Petele de iarbă

Distracția alături de cei mici la un picnic, la iarbă verde, în parc sau în curte este un moment perfect care îți întărește și mai mult relația cu picii. Dar ce faci atunci când distracția lasă urme la propriu, și dintre cele mai dificil de îndepărtat? Petele de iarbă nu sunt atât de greu de scos. Pot fi îndepărtate simplu, cu ajutorul detergentului și al unei periuțe de care nu mai ai nevoie. Înmoaie periuța în apă rece, întinde puțin detergent pe zona pătată și freacă energic până când pata dispare. Clătește haina și bag-o apoi la maşina de spălat, la un program potrivit pentru materialul din care este confecționată, folosind detergentul Ariel Professional Mountain Spring.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri