CASĂ YOUTILATĂ

Idei inteligente pentru a-ți organiza dulapul pentru iarnă

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

În diminețile reci de iarnă, ultimul lucru pe care vrei să îl faci este să stai în fața dulapului și să te întrebi pe unde se ascunde acel pulover.

Organizarea dulapului pentru iarnă

Fă o selecție minuțioasă

În primul rând, sună evident, dar este important să te uiți prin garderoba ta și să faci o selecție de iarnă. Nu mai ai nevoie de rochiile de vară pe parcursul iernii, așa că eliberează spațiul de care ai nevoie mutând piesele prea subțiri pe o parte separată a dulapului sau într-un spațiu de depozitare special pentru aceste articole. Făcând această schimbare, vei putea să te concentrezi doar pe garderoba de iarnă și să nu te mai lași distrasă de amintirea zilelor prea călduroase de vară dată de fustele diafane de pe umeraș.

Pasul al doilea este să îți evaluezi ținutele și articolele vestimentare. Fii sinceră cu tine și admite că unele articole nu au fot purtate anul trecut și nu vor fi purtate nici anul acesta. Donează aceste articole sau vinde-le pe site-urile speciale. Indiferent ce opțiune ai alege, dă altcuiva șansa de a se bucura de ele la potențial maxim.

Organizează inteligent

Organizează hainele în funcție de culoare sau de tipul lor. De exemplu, poți organiza paltoanele, topurile și pantalonii pe categorii, sau poți organiza totul într-un gradient perfect și să te ghidezi după culorile din garderoba ta.

Acest pas simplu face ca îmbrăcămintea ta să fie mult mai accesibilă și mai organizată, în loc să pierzi timpul căutând în sus și în jos un anume articol, pe care știi sigur că l-ai văzut săptămâna trecută prin dulap.

Împachetează

Când vine vorba de garderoba de iarnă, te confrunți cu mai multe materiale voluminoase, cum ar fi tricotajele și denimul. Împachetează toate tricotajele în loc să le atârni pe umerașe, doarece acestea se pot întinde și lăsa într-un mod inestetic atunci când stau pe umeraș. În cazul în care dressingul tău nu beneficiază de etajere, împăturește tricotajele în două și atârnă-le pe suportul de pantaloni al umerașelor.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri