CASĂ YOUTILATĂ

Curat în casă în doar 10 minute

Distribuie:
Timp de citire: 1 m

Vin prietenii în vizită și te-au anunțat pe ultima sută de metri, iar în casă este foarte multă dezordine. Nu ai timp să faci curățenie generală, însă îți dăm câteva ponturi care te vor ajuta să faci curat în doar câteva minute.

Cum să îți cureți casa în doar 10 minute curatenie in casa curatenie apartament curatenie generala organizare bucatarie sfaturi pentru curatenie organizarea casei sfaturi curatenie generala curatenie in casa curatenia de primavara

Casa ta nu va străluci, dar va fi prezentabilă. Și până la urmă, asta este tot ceea ce contează de cele mai multe ori, nu-i așa?!

Cum să îți cureți casa în 10 minute:

  1. Prioritizează cele mai importante zone ale casei și lasă la urmă camerele în care nu se prea intră. Concentrează-te pe living, bucătărie și baie.

  2. Pune-le copiilor desenele preferate și dă-le ceva de ronțăit. În felul acesta, nu vor face dezordine în urma ta.

  3. Ia un coș de rufe și mergi cu el în fiecare cameră. Pune în el hainele murdare și șosetele aruncate pe jos.

  4. Într-o cutie aruncă jucăriile întinse prin casă. Ia cărțile și revistele și pune-le într-un sertar.

  5. La bucătărie vei avea puțin mai mult de lucru. Întâi spală vasele – nimeni nu vrea să îți vadă bucătăria plină de vase murdare. Aici te poate ajuta Fairy – vei curăța vasele într-o clipită. Șterge apoi masa și blatul.

  6. Pentru baie ai nevoie doar de 3 minute. Spală toaleta și chiuveta, trage cortina de la duș și înlocuiește prosoapele.

  7. Tot ce mai ai de făcut este să dai cu mopul în casă. Pentru o podea dezinfectată și un miros plăcut, folosește Mr. Proper.

După toate acestea, vei mai avea la dispoziție un minut să te odihnești și să îți întâmpini prietenii cu zâmbetul pe buze.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri