CASĂ YOUTILATĂ

Beneficiile plantelor de apartament

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Toată lumea știe că plantele produc oxigen și schimbă atmosferă apartamentului tău într-una mult mai sănătoasă.

Beneficiile plantelor de apartament | Youtil

Dar beneficiile lor nu se opresc aici. După ce vei citi articolul, probabil vei dori să-ți decorezi apartamentul cu niște plante cât mai repede.

Un aer mai sănătos și mai puține răceli

S-a demonstrat că plantele de interior contribuie în proporție de 30% la vindecarea simptomelor răcelii. Acest lucru se întâmplă pentru că plantele cresc nivelului de umiditate din aer și reduc praful.

O casă mai zen

Există un studiu că pacienții dintr-un spital de boli mintale au tendința să deterioreze tablourile abstracte, dar nu și cele care înfățișează plante sau colțuri din natură. Iar acest lucru se explică prin faptul că natura conduce la o stare de bine și ne ajută să combatem stresul. Îți recomandăm să aduci o mică parte din natură în casa sau pe terasa ta și să petreci cât mai mult timp acolo.

Spune adio durerilor de cap

Studiile arată că plantele de apartament scad frecvența durerilor de cap cauzate de respirarea unui aer închis.

Plantele nu se demodează niciodată

Orice decorațiune pe care o ai acum în casă va ieși la anul din tendințe. Nu însă și plantele! Sunt atât de versatile și aduc atât de mult verde în casa ta, încât nu te vei plictisi niciodată de ele. Iar toți oaspeții tăi se vor simți bine în casa ta, pentru că plantele satisfac toate gusturile.

Cele mai utile plante pentru purificarea aerului Poate o să ți se pară surprinzător, dar următoarele plante sunt campioanele purificării aerului și înlătură substanțele periculoase din atmosferă: cactusul, palmierul doamnei, crizantema, ficusul și azaleea.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri