CASĂ YOUTILATĂ

5 mituri despre mașina de spălat vase

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Ca orice produs relativ nou pe piața din România, mașina de spălat vase a provocat o serie de mituri odată cu apariția ei.

5 mituri despre mașina de spălat vase

Noi am luat câteva dintre ele și le-am demontat pentru a-ți demonstra încă o dată că mașina de spălat vase este, poate, cea mai bună decizie pe care ai luat-o în ultimul timp.

1. Trebuie să clătești înainte vasele murdare

Nu este adevărat. Dacă folosești o capsulă de calitate, vasele tale vor fi curățate impecabil, fără niciun fel de efort din partea ta. Singura grijă pe care poți să o ai este să mănânci tot din farfurie.

2. Mașina de spălat vase este doar pentru familii mari

Crezi că trebuie să ai o mulțime de oameni la masă ca să poți umple o mașină de spălat vase? Sau că trebuie umplută pentru a funcționa eficient? Ei bine, nu. Majoritatea mașinilor de spălat vase au opțiunea de încărcare la jumate sau programe scurte care să se potrivească perfect pentru numărul de vase pe care alegi să le speli.

3. Ciclurile de spălare durează prea mult

Există programe de spălare rapidă. Acestea presupun creșterea temperaturii de spălare, reducerea consumului de apă și ajustarea presiunii apei. Și așa, în 30 de minute vasele sunt spălate și dezinfectate. Așadar, nu doar că durează puțin, dar economisești și apă în același timp.

4. Nu ai spațiu pentru ele într-o bucătărie normală

Generațiile noi de mașini de spălat sunt foarte ușor de incorporat în mobila de bucătărie. Există cele de 45 sau 60 de cm lățime, cele independente, incorporabile sau chiar compacte, care pot fi puse pe blat sau sub chiuvetă. Deci problema spațiului nu este una reală cu toate aceste opțiuni.

5. Consumă prea multă apă

O mașină de spălat vase consumă între 7 și 15 litri de apă la un ciclu, spălând până la 12 seturi de tacâmuri și căni. Nu sună a consum excesiv de apă pentru câte lucruri spală, nu-i așa?

Acum că ți-am demontat câteva dintre cele mai populare mituri, poți să folosești cu încredere mașina de spălat vase.

Nu ai o mașină de spălat vase, dar ți-ai dori una? Participă la concursul Fairy și poate fi a ta mai repede decât te aștepți.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri