CASĂ YOUTILATĂ

3 reguli de bază pentru ca mașina ta de spălat vase să aibă o viață lungă

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Mașina de spălat vase s-a transformat în aliatul tău pe care te bazezi în fiecare zi.

3 reguli de bază pentru ca mașina ta de spălat vase să aibă o viață lungă

Ideea că nu mai trebuie să speli o chiuvetă plină de vase după ce ai gătit este poate motivul principal pentru care ți-ai luat-o. Așa că trebuie să ai grijă de ea ca și ea, la rândul ei, să aibă în continuare grijă de tine.

1. Folosește programul potrivit

Este indicat să citești manualul de instrucțiuni al mașinii de spălat și să folosești programul potrivit, în funcție de tipul de vase pe care vrei să le cureți. Un program elaborat pentru pahare de apă, spre exemplu, uzează mașina în mod inutil.

2. Îndepărtează depunerile de calcar

Capsulele Fairy Platinum previn depunerile de calcar din filtru, din sistemul de scurgere sau din brațul de pulverizare. Însă, dacă nu ai folosit până acum produsele de spălare potrivite, este posibil ca nivelul depunerilor de calcar să fie deja mare și să pună în pericol funcționarea mașinii de spălat. Așadar, dacă nu ai folosit capsula Fairy Platinum până acum, înainte să începi să o folosești, curăță mașina de depunerile de calcar și apoi Fairy se va ocupa de asta în locul tău.

3. Nu aglomera mașina de spălat

Dacă vrei să faci economie și să împuști doi iepuri dintr-un foc, s-ar putea ca supraaglomerarea mașinii de spălat să te coste mai mult, pe termen lung. Este posibil ca mașina de spălat să nu funcționeze la capacitatea maximă atunci când are mai multe vase decât ar trebui, și nici vasele să nu se spele corect. Când pui prea multe vase în mașină, este posibil să blochezi funcționarea corectă a elicelor, iar blocarea acestora duce la blocarea circuitului de apă. Ai grijă ca vasele să fie poziționate corespunzător, astfel încât apa să poată circula printre ele, iar ciclul de spălare să fie complet.

Gata, cu doar 3 reguli simple poți avea siguranța că mașina ta de spălat vase va avea o viață lungă și productivă. Destul de ușor, nu?

Nu ai o mașină de spălat vase, dar ți-ai dori una? Participă la concursul Fairy și poate fi a ta mai repede decât te aștepți.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri