P&G a devenit Furnizor al Casei Regale a României pentru mărcile Ariel, Fairy, Lenor si Mr Proper

P&G a devenit Furnizor al Casei Regale a României pentru mărcile Ariel, Fairy, Lenor și Mr Proper

Distribuie:

Bucuresti, 1 noiembrie: Procter&Gamble prin mărcile sale Ariel, Fairy, Lenor și Mr Proper devine Furnizor al Casei Regale a României. Titlul a fost înmânat de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, lui Antoine Brun, Managing Director South Eastern Europe Procter & Gamble, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Regal.

Titlul reprezintă recunoașterea și aprecierea produselor de încredere și calitate superioara P&G, care au fost dezvoltate de-a lungul timpului, având la bază inovația care îmbunătățește viața consumatorilor.

Recunoașterea P&G ca Furnizor al Casei Regale a României pentru mărcile Ariel, Fairy, Lenor și Mr Proper confirmă angajamentul companiei de a îndeplini standarde de înaltă calitate pentru toate produsele din portofoliu. “Este o mare onoare să vedem patru dintre mărcile noastre, Ariel, Fairy, Lenor și Mr Proper recunoscute de către Casa Regală a României.

La P&G, suntem mândri să deservim piața din România de 25 de ani, cu produse de încredere și inovatoare care au intrat atât în mintea, cât și în inima clienților români. Obținerea statutului de Furnizor al Casei Regale a României confirmă că mărcile noastre oferă o experiență superioară și valoare”, a spus Antoine Brun, Managing Director South Eastern Europe Procter & Gamble.

Casa Regală oferă calitatea de Furnizor al Casei Regale a României ca semn de recunoaștere și de apreciere a calității deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoană sau de o companie comercială. Astfel, acordarea calității de Furnizor implică un înalt standard al produselor și serviciilor, constanță, seriozitate și înalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor.

Despre Procter & Gamble

P&G deservește clienți din întreaga lume având unul dintre cele mai puternice portofolii de mărci importante, de calitate şi de încredere, precum Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Fairy®, Gillette®, head&shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tide®. Comunitatea P&G cuprinde operațiuni în aproximativ 70 de țări din întreaga lume. Vizitați http://www.pg.com pentru ultimele știri și informații despre P&G și mărcile sale.

P&G a devenit Furnizor al Casei Regale a României pentru mărcile Ariel
P&G a devenit Furnizor al Casei Regale a României pentru mărcile Fairy
P&G a devenit Furnizor al Casei Regale a României pentru mărcile Lenor
Consimțământ Cookie-uri