Main rectangular image

O sală de clasă ca acasă

Distribuie:

DESPRE PROGRAM

Programul O Sală de Clasă ca Acasă a fost lansat în 2018, odată cu renovarea unei săli de clasă din cadrul Școlii Generale Rași, județul Ialomița. În 2019, a doua ediție a programului a ajuns în Școala Gimnazială Sohatu, județul Călărași. Această inițiativă își propune să îmbunătățească viața românilor, transformând sălile de clasă în spații sigure, prietenoase și inspiraţionale, pentru a oferi celor mici un mediu adecvat pentru învățare. Selectarea școlilor beneficiare este realizată cu ajutorul ONG-urilor active în aceste zone - pentru cea de-a treia ediție, Școala nr. 10 din Târgoviște a fost aleasă împreună cu asociația Act for Tomorrow.

Branduri P&G O clasa ca Acasa

Școala numărul 10 “Radu cel Mare”, Târgoviște

Școlii numărul 10 Radu cel Mare Târgoviște

P&G, compania care are în portofoliu mărci precum Ariel, Pampers, Gillette și Fairy, a transformat a treia sală de clasă într-un loc „ca acasă”. Elevii clasei pregătitoare din cadrul Școlii Gimnaziale numărul 10 “Radu cel Mare”, Târgoviște, vor avea o surpriză în primul an de școală. Cu ajutorul designerului de interior Adela Pârvu, spațiul a fost reamenajat pentru a oferi copiilor o atmosferă prietenoasă, care să stimuleze învățarea, ținând cont, în același timp, de măsurile de distanțare impuse de noul context.

Complet reabilitat și redecorat - de la pardoseală și pereți, până la mobilier și elemente decorative, spațiul este definit de o atmosferă creativă și prietenoasă, în care cei mici se pot simți ca acasă. Adela Pârvu și echipa sa și-au propus să creioneze un loc inspirat de poveștile copilăriei: formele rotunjite și culorile delicate se completează și formează un spațiu primitor și călduros, în timp ce mobilerul modular oferă flexibilitate și permite reașezarea băncilor, pentru a asigura distanțarea socială pentru siguranța elevilor.

Mai multe detalii despre transformarea școlilor din Sohatu și Rași puteti găsi aici.

Galerie Foto

Galerie Video

Testimoniale

Adela Parvu

Când vezi frumosul, trăiești frumos

Credem că atunci când vezi frumosul, trăiești frumos! Iar despre a trăi frumos se învață acasă și la școală. Poate sunt mulți copii care acasă nu au parte de un ambient armonios și atunci e important să-l aibă la școală. Când sala de clasă este amenajată frumos și învățarea devine o plăcere, cei mici își vor dori să vină la școală pentru că o vor asocia cu ceva minunat. Mă bucur din tot sufletul că P&G oferă tuturor copiilor, indiferent de situația de acasă, șansa să învețe despre frumos la școală.

Adela Pârvu

Designer

Alte Proiecte

Vezi toate campaniile
Consimțământ Cookie-uri