Gel De Duș Whitewolf x The Witcher

DESCRIEREA PRODUSULUI

În perioada The Witcher, cu mult timp în urmă, nu exista Old Spice, așa că toată lumea avea miros corporal. Cine ar fi crezut că mirosul sălbatic The Whitewolf* combate mirosul corporal mai puțin proaspăt și inacceptabil din punct de vedere social? 

Îți prezentăm Old Spice Whitewolf Gel de duș și șampon, un parfum în ediție limitată inspirat de universul The Witcher. Gelul de duș Old Spice are un parfum revigorant pentru bărbații sau creaturile nocturne care nu se tem de propria masculinitate (și de gelurile de duș). 

*Același miros ca și pentru Old Spice Tigerclaw. 

The Witcher este marcă înregistrată a CD Projekt S.A. și este utilizată cu acceptul acesteia. Acțiunea este plasată în universul creat de Andrzej Sapkowski în seria de cărți The Witcher. ©Netflix. Utilizat cu acceptul Netflix.


BENEFICII PRINCIPALE

Gel de dus si sampon 3-in-1: Spuma fina pentru o curatare in profunzime a murdariei si mirosurilor. 

Prospețime de lungă durată pe care toată lumea o dorește. 

Old Spice The Whitewolf* cu note de grepfrut, portocală roșie și mosc curat. Parfum divin și provocator inspirat de lumea The Witcher*. 

*Același miros ca și pentru Old Spice Tigerclaw. 

*The Witcher este marcă înregistrată a CD Projekt S.A. și este utilizată cu acceptul acesteia. Acțiunea este plasată în universul creat de Andrzej Sapkowski în seria de cărți The Witcher. ©Netflix. Utilizat cu acceptul Netflix.