H&S SUPREME MICELLAR CLEANSER

DESCRIERE PRODUS

Cum ar fi să nu mai fie nevoie să folosești șamponul de două ori pentru a-ți simți părul cu adevărat curat? E simplu! Gama inovatoare Head & Shoulders Supreme Volume propune un pas suplimentar înainte de aplicarea șamponului: inovatorul produs de curățare micelară Head & Shoulders Supreme Micellar Cleanser, o formulă fără silicon, parfum sau fosfați, care îndepărtează delicat impuritățile și sebumul de pe scalp.

Micelele sunt ingredientul ideal pentru precurățare, motiv pentru care produsele care le conțin au devenit parte din ritualul de skincare al femeilor de pretutindeni, grație capacității lor de a absorbi murdăria și reziduurile, fără a afecta structura fibrei capilare și pregătind optim părul pentru a primi nutrienții din pașii următori.

BENEFICII PRINCIPALE

Un păr curat
Curăță blând scalpul și părul datorită micelelor pe care le conține. Elimină excesul de sebum, impuritățile și pregătește părul pentru a primi nutrienții necesari în următoarele etape de îngrijire.

Completează-ți ritualul de îngrijire
păr frumos începe cu un scalp bine îngrijit și hidratat. În loc de prima șamponare, introdu acest produs în ritualul tău de îngrijire și vei fi uimită de efectele lui în aspectul părului tău.

Protecție de durată împotriva mătreții
Folosește-l împreună cu șamponul și balsamul din aceeași gamă, pentru un păr cu până la 100% fără mătreață**!
** urme vizibile, folosire regulată