Moduri în care poți contribui la o societate mai bună | Youtil

Share

Moduri în care poți contribui la o societate mai bună

Acțiunile mici pot avea un impact mare, așa că am creat o listă de idei pentru a te ajuta să faci bine în fiecare zi.

Moduri în care poți contribui la o societate mai bună Doi tineri bat pumnul în semn de susținere reciprocă

Acțiunile mici pot avea un impact mare, așa că am creat o listă de idei pentru a te ajuta să faci bine în fiecare zi.

Modalități de a face bine

Diversitate si incluziune

Împreună putem crea o lume în care oamenii pot fi ei înșiși.

Susține diversitatea și incluziunea la locul de muncă. Contribuie asigurându-te că angajații se simt apreciați și în siguranță. Urmează aceste sfaturi pentru a crea unui loc de muncă cât mai divers și incluziv.

Rămâi informat cu privire la problemele din comunitatea ta și sună sau scrie autorităților pentru a combate prejudecata și nedreptatea cu care se confruntă diverse grupuri.

Sprijină serviciile de educație pentru comunitățile minoritare prin diverse organizații locale sau naționale care luptă pentru soluționarea acestor probleme. Din cauza consecințelor de amploare ale rasismului sistemic, comunitățile minoritare se confruntă adesea cu o lipsă de acces la serviciile educaționale. Cu alte cuvinte, copiilor din aceste comunități le lipsește sprijinul de care au nevoie pentru a avea succes în școli. Există tot felul de organizații care lucrează pentru a îmbunătăți educația, stabilitatea financiară și sănătatea comunităților locale din întreaga lume. Poți să sprijini această cauză donând pachete educaționale pentru a pregăti copiii pentru școală.

Află mai multe despre subiecte precum rasismul sistemic, citind, vizionând un documentar sau ascultând un podcast. Deschiderea către diferite puncte de vedere este o modalitate bună de a învăța despre o varietate de probleme rasiale din diferite țări.

Fă-ți vocea auzită. Dacă auzi insulte îndreptate către indivizi sau grupuri diverse și subreprezentate, ia atitudine, informând oamenii că aceste comentarii nu sunt niciodată acceptabile.

Susține companiile deținute de minorități. Dacă îți cheltuiești banii pe aceste companii, contribui la reducerea decalajului și la promovarea unor comunități diverse și puternice. Fă un pas mai departe, creând o listă a acestor companii în comunitatea ta și promovându-le pe social media.

Fă o petiție pentru a construi locuri de joacă mai incluzive în orașul tău, cu echipamente care să permită tuturor copiilor să se joace, indiferent de abilitățile fizice și condițiile diferite. Locurile de joacă incluzive dispun adesea de spațiu amplu între echipamente, zone liniștite pentru copii, suprafețe care oferă o pernă pentru persoanele cu diferite probleme de mobilitate, panouri de activități care includ descrieri în alfabetul Braille și multe altele.

Fii la curent cu cei mai actualizați termeni pe care oamenii din comunitățile LGBTQ + le preferă. Dacă auzi prieteni și persoane dragi folosind o terminologie învechită sau jignitoare, atrage-le atenția.

Arătă-ți sprijinul - pune un semn de sprijin în curtea ta sau în casă, postează pe rețelele sociale sau participă la evenimente și proteste.

Recunoaște prejudecățile inconștiente - le avem cu toții – pentru a-ți ajusta acțiunile conștiente și inconștiente, limbajul corpului, cuvintele și gândurile la valorile tale. Deși este posibil să nu reușim să evităm toate prejudecățile, putem deveni mai buni în a le recunoaște pe măsură ce apar și a acționa în consecință.

Poartă conversații cu membrii grupurilor subreprezentate și marginalizate. Întreabă ce poți face pentru a-i sprijini mai bine și fii pregătit să asculți mai mult decât vorbești.

Consimțământ Cookie-uri