Share

Ingrediente în care poți avea încredere, transparență pentru a face procesul de cumpărare mai ușor.

Află cum reușesc brandurile P&G să aibă impact pozitiv.

imagine cu un băiețel în costum de om de știință

Continuăm să fim transparenți cu privire la produsele și ingredientele noastre, pentru a te ajuta să faci cele mai bune alegeri pentru tine și familia ta.

Știm că vrei să afli cât mai multe despre produsele pe care le cumperi și despre ingredientele lor - și suntem aici pentru a te ajuta.

Continuând să fim transparenți cu privire la inovația ingredientelor și știința siguranței, dorim să facilităm alegerea celor mai bune produse pentru tine și familia ta. Toate brandurile P&G respectă trei principii cheie:

Mereu căutăm cele mai bune și mai sigure ingrediente atât din știință, cât și din natură pentru a îți oferi produsele dorite.

Folosim întreg potențial al științei, cât și al naturii pentru a oferi opțiuni în care poți avea încredere. Iată doar câteva:

• Herbal Essences, cu 90% ingrediente de origine naturală **

• Pampers Pure, realizat din bumbac premium, materiale moi din plante și alte materiale atent selectate

** Apă purificată și ingrediente din surse naturale, cu procesare minimă

Colaborăm pentru a rezolva marile provocări privind ingredientele și materialele cu scopul de a crea o moștenire pozitivă pentru oameni și planetă.

Unele dintre cele mai bune inovații se întâmplă prin colaborare:

Am făcut echipă cu organizații precum PETA și Humane Society International pentru a ajuta la accelerarea interzicerii globale a testării pe animale a produselor de înfrumusețare și pentru a lucra către o lume fără testarea pe animale a produselor de consum. În plus, dezvoltăm noi produse și abordări care contribuie la reducerea cererii de apă în producție sau în utilizarea produsului.

În calitate de companie, P&G și-a stabilit obiective ample de sustenabilitate, care au un singur scop în minte: să permită și să inspire un impact pozitiv asupra mediului și societății noastre, creând în același timp valoare pentru compania noastră și pentru consumatori.

Consimțământ Cookie-uri