Share

Fiecare grad face diferența

Când speli cu Ariel și setezi o temperatură mai scăzută a apei te bucuri în continuare de o curățare excelentă și gestul tău face o diferență pentru planetă.

imagine spală în apă rece! Energia economisită face o diferență pentru planetă.

Credem că și gesturile mici pot avea un impact pozitiv mare. Și că fiecare dintre noi poate contribui cu astfel de gesturi mici la inversarea schimbărilor climatice.

Noi, la Ariel, am descoperit că energia pe care o putem economisi în casele noastre face o mare diferență pentru mediu.

Când vine vorba despre spălatul rufelor, până la 60% din emisiile de carbon provin din procesul de încălzire al apei. Însă prin simplul gest de a reduce temperatura apei de la 40°C la 30°C, emisiile de carbon pot să scadă cu până la 35%.

imagine o cutie de ariel pods = o promisiune că vei spăla în apă rece

Acesta este motivul pentru care Ariel Allin1 PODS este creat să curețe impecabl chiar și în apă rece și în timpul ciclurilor scurte.

Astfel, când speli cu Ariel și setezi o temperatură mai scăzută a apei te bucuri în continuare de o curățare excelentă și gestul tău face o diferență pentru planetă.

imagine numărătoare actualizată 1817 promisiuni

Campania “Fiecare grad face diferența” face parte dintr-un program amplu de sustenabilitate inițiat de Ariel, care include și promisiunea de a oferi ambalaje complet reciclabile până în 2022, dar și reducerea cu 30% a ambalajelor din plastic până în 2025. Pas cu pas, împreună aducem schimbările pozitive pe care ni le dorim în lume.

Consimțământ Cookie-uri