Bine în comunitate

O sală de clasă ca acasă

Programul O Sală de Clasă ca Acasă a fost lansat în 2018 și a continuat în 2019.

Share

Despre campanie

Programul O Sală de Clasă ca Acasă a fost lansat în 2018, odată cu renovarea unei săli de clasă din cadrul Școlii Generale Rași, județul Ialomița. În 2019, a doua ediție a programului a ajuns în Școala Gimnazială Sohatu, județul Călărași. Această inițiativă își propune să îmbunătățească viața românilor, transformând sălile de clasă în spații sigure, prietenoase și inspiraţionale, pentru a oferi celor mici un mediu adecvat pentru învățare. Selectarea școlilor beneficiare este realizată cu ajutorul ONG-urilor active în aceste zone - pentru cea de-a treia ediție, Școala nr. 10 din Târgoviște a fost aleasă împreună cu asociația Act for Tomorrow.

Școala numărul 10 “Radu cel Mare”, Târgoviște

Școlii numărul 10 Radu cel Mare Târgoviște

P&G, compania care are în portofoliu mărci precum Ariel, Pampers, Gillette și Fairy, a transformat a treia sală de clasă într-un loc „ca acasă”. Elevii clasei pregătitoare din cadrul Școlii Gimnaziale numărul 10 “Radu cel Mare”, Târgoviște, vor avea o surpriză în primul an de școală. Cu ajutorul designerului de interior Adela Pârvu, spațiul a fost reamenajat pentru a oferi copiilor o atmosferă prietenoasă, care să stimuleze învățarea, ținând cont, în același timp, de măsurile de distanțare impuse de noul context. Complet reabilitat și redecorat - de la pardoseală și pereți, până la mobilier și elemente decorative, spațiul este definit de o atmosferă creativă și prietenoasă, în care cei mici se pot simți ca acasă. Adela Pârvu și echipa sa și-au propus să creioneze un loc inspirat de poveștile copilăriei: formele rotunjite și culorile delicate se completează și formează un spațiu primitor și călduros, în timp ce mobilerul modular oferă flexibilitate și permite reașezarea băncilor, pentru a asigura distanțarea socială pentru siguranța elevilor.

0
0

Testimoniale

Adela Parvu

Când vezi frumosul, trăiești frumos

Credem că atunci când vezi frumosul, trăiești frumos! Iar despre a trăi frumos se învață acasă și la școală. Poate sunt mulți copii care acasă nu au parte de un ambient armonios și atunci e important să-l aibă la școală. Când sala de clasă este amenajată frumos și învățarea devine o plăcere, cei mici își vor dori să vină la școală pentru că o vor asocia cu ceva minunat. Mă bucur din tot sufletul că P&G oferă tuturor copiilor, indiferent de situația de acasă, șansa să învețe despre frumos la școală.

Adela Pârvu

Designer

George Carpov

Facem bine impreuna

Brandurile noastre au întotdeauna misiunea de a fi o forţă a BINELUI şi o forţă a CREŞTERII. De aceea, suntem alături de comunităţile locale nu doar prin îmbunătăţirea vieţii lor, acasă, prin produsele noastre inovatoare, dar şi oferindu-le tot ce e mai bun copiilor lor.

George Carpov

P&G Communication Manager

Consimțământ Cookie-uri