Ordine în Timp Record cu Dana Rogoz


Casă Youtilată
13/06/2019

Când speli hainele în fiecare zi, devii un expert al impaturitului!

Cine are timp de spălat, călcat și împăturit perfect hainele? La cât de alert e stilul de viață din zilele noastre, doar în filme mai vezi așa ceva.

În plus, toată treaba asta cu rufele pare nesfârșită. Nici nu ai terminat bine de stârns ultima serie de haine, că deja ai una nouă în mașina de spălat, și uite așa grămada aia de haine neîmpăturite nu se termină niciodată.

Dar când speli în fiecare zi, e timpul să găsești niște soluții care să îți ușureze treaba. E timpul să câștigi timp!

Dana îți arată cum poți avea tot timpul un dulap ordonat cu 3 trucuri simple:

Când te întâlnești față în față cu mormanele de rufe proaspăt spălate, abordează-le metodic.

Primul pas: separă-le de la început în categorii, pentru ca apoi să poți împături la foc automat. Cum așa? Chiar dacă știi metode foarte simple și eficiente de a împături un obiect vestimentar, dacă îți tot muți mintea de la un obiect la altul, ba un tricou, ba o cămașă, ba o bluză, nu vei fi la fel de rapid ca atunci când împăturești 10 tricouri unul după altul.

Apoi găsește-ți metoda care ți se potrivește cel mai bine pentru fiecare categorie de haine.

Tricouri: Dana ne-a arătat o metodă prin care împăturești perfect un tricou din 2 mișcări, în 2 secunde.

Cămăși: Știai trucul cu revista? Este atât de simplu dacă te gândești. Trebuie doar să pui o revistă pe spatele cămășii, sub guler, și uite așa îți ies toate drepte și la aceeași dimensiune.

Bluze și pulovere: dacă ai astfel de piese vestimentare care se deformează pe umeraș, dar se șifonează dacă le împăturești, există varianta să le împăturești pe umeraș.

Urmărește video-ul și încearcă trucurile data viitoare când îți împăturești hainele.