FAMILIE

Ingredientul vedetă al acestei toamne. În ce rețete îl poți folosi

Distribuie:
Timp de citire: 3 m
14 / 10 / 2019

Nu este niciun secret că dovleacul este cel mai savuros și mai des folosit ingredient în lunile de toamnă.

Ingredientul vedetă al acestei toamne. În ce rețete îl poți folosi

Și nu este de mirare pentru că gustul său inconfundabil dă o aromă deosebită tuturor preparatelor.

Dovleacul, bostanul sau cucurbăta, cum mai este cunoscut, este o plantă erbacee anuală cultivată pentru fructul, florile și semințele sale.

Deși există varietăți de vară, cel mai apreciat de gospodine este cel care apare toamna deoarece miezul său este mult mai dulce.

Dovleacul este bogat în Beta-carotidă și glucoză, iar semințele sale sunt deseori folosite în medicina naturistă, întrucât sunt bogate în minerale, în special în zinc.

Organizația Mondială a Sănătății recomandă consumul zilnic al semințelor de dovleac, ce reprezintă o sursă bună de vitamina K.

În ce rețete poți folosi dovleacul:

Există o mulțime de rețete care au la bază dovleacul, însă cele enumerate mai jos sunt cele mai apreciate de oamenii din lumea întreagă.

• Supă cremă de dovleac

• Supă cremă de dovleac copt

• Tartă cu dovleac

• Plăcintă cu dovleac

• Biscuiți cu dovleac și ciocolată

• Dovleac umplut la cuptor

• Gogoși cu dovleac

• Sarmale gătite în dovleac

• Ștrudel cu dovleac

• Brioșe cu dovleac

• Turtă dulce cu dovleac

• Pâine cu dovleac și ciocolată

Distribuie:
14 / 10 / 2019

FAMILIE

Ingredientul vedetă al acestei toamne. În ce rețete îl poți folosi

Distribuie:
Timp de citire: 3 m
14 / 10 / 2019

Nu este niciun secret că dovleacul este cel mai savuros și mai des folosit ingredient în lunile de toamnă.

Ingredientul vedetă al acestei toamne. În ce rețete îl poți folosi

Și nu este de mirare pentru că gustul său inconfundabil dă o aromă deosebită tuturor preparatelor.

Dovleacul, bostanul sau cucurbăta, cum mai este cunoscut, este o plantă erbacee anuală cultivată pentru fructul, florile și semințele sale.

Deși există varietăți de vară, cel mai apreciat de gospodine este cel care apare toamna deoarece miezul său este mult mai dulce.

Dovleacul este bogat în Beta-carotidă și glucoză, iar semințele sale sunt deseori folosite în medicina naturistă, întrucât sunt bogate în minerale, în special în zinc.

Organizația Mondială a Sănătății recomandă consumul zilnic al semințelor de dovleac, ce reprezintă o sursă bună de vitamina K.

În ce rețete poți folosi dovleacul:

Există o mulțime de rețete care au la bază dovleacul, însă cele enumerate mai jos sunt cele mai apreciate de oamenii din lumea întreagă.

• Supă cremă de dovleac

• Supă cremă de dovleac copt

• Tartă cu dovleac

• Plăcintă cu dovleac

• Biscuiți cu dovleac și ciocolată

• Dovleac umplut la cuptor

• Gogoși cu dovleac

• Sarmale gătite în dovleac

• Ștrudel cu dovleac

• Brioșe cu dovleac

• Turtă dulce cu dovleac

• Pâine cu dovleac și ciocolată

Distribuie:
14 / 10 / 2019
Consimțământ Cookie-uri